A Spor Radyo Canlı Dinle

A Spor Radyo, canlı yayın akışına 2016 tarihinde başlayan yeni ve kaliteli bir canlı maç yayını, maç anlatımı ve spor haberleri sunan canlı radyo dinleme istasyonudur.

A Spor televizyon kanalı ile eş zamanlı yayın yapan A Spor Radyo, nitelikli ve kaliteli yayın hizmeti sunmaktadır. Turkuaz Media Group tarafından kurulan radyo kanalı, eğlenceli spor programlarının yanı sıra güncel spor haberlerini sunmaktadır. Her gün kesintisiz bir şekilde 24 saat yayın hizmet veren A Spor Radyo yayın akışı kanalı, özellikle spor seven kişileri uzun yollarda seyahat edenlere özel olarak yalnız ve sporsuz bırakmamaktadır. Güncel spor haberlerinden habersiz kalmamak için A spor radyo kanalını tercih edebilirsiniz.

A Spor Radyo Dinle

Online Canlı yayın hizmeti sunan radyo spor kanalı, Türkiye ligleri ve sporları dâhil olmak üzere dünya sporları hakkında da haber sunmaktadır. Dünya sporu, güncel transfer haberleri ve takımların son durumları gibi spor haberlerinden geri kalmamak için dinleyicilerine kaliteli radyo hizmeti sunmaktadır. A spor radyo canlı dinle hizmeti ile kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde internetten, bilgisayardan, mobil cihazlarınızdan ya da araçlarınızdan rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

A Spor Radyo Frekansları

A Spor radyo frekansı her ne kadar şehirlere ve bölgelere göre değişse de, asıl merkezi İstanbul’dur. Her ne kadar İstanbul merkezli açılsa da, bütün Türkiye’den rahatlıkla spor radyo istasyonunu dinleyebilirsiniz. Ünlü isimlerle canlı yayın programı yapan A spor radyo kanalı, dinleyicilerine spordan geri kalmamaları için güncel haberleri sunarken, ayrıca eleştiri ve yorumlarda da bulunmaktadır. İstanbul ve Marmara Bölgesinde ilk olarak yayın yapan spor radyo istasyonu, frekans olarak A Spor Radyo online 92.9 kullanmaktadır. Zaman geçtikçe bütün Türkiye’de yayın yapmaya başlamıştır. Buna örnek olarak, Antalya 105.3, Ankara 95.0, İzmir 101.0 ve Eskişehir şehri için 96.2 frekanslar bulunmaktadır. Radyo Spor

Arkadaşlarınla Paylaş

« Önceki konu

Diğer Haberler

Lig Radyo Canlı Dinle

Lig Radyo canlı dinle, Türkiye ligi başta olmak üzere güncel dünya lig haberlerini de sunan özel canlı lig maçı dinleme..

NTV Spor Radyo Canlı Dinle

NTV Spor Radyo Canlı Dinle, canlı yayın akışında spor haberleri, canlı maç anlatımı, canlı maç yayını ve kesintisiz maç yorumu..

Radyo Fenerbahçe Canlı Dinle

Radyo Fenerbahçe Canlı Dinle, Fenerbahçe radyo kanalı canlı yayın akışında canlı maç anlatımı ve maç yorumlarını dinleyebilirsiniz. Radyo Fenerbahçe Canlı..

Radyo Spor Canlı Dinle

Radyo Spor Canlı Dinle, Radyo Spor FM kanalında Türkiye Süper Lig  ve diğer Lig canlı maç yayın akışını Radyo Spor..